Na co se připravujeme

15.11.2020 21:06

Hezký večer.

Stále máme zakázáno se potkávat, tak jsem si pro vás připravil pátrací hru po Litvínově. Můžete jí splnit s kamarádkou, kamarádem, rodičem, sourozencem, ale i samotní. Důležité je splnit úkol, který je na konci. K němu vás, ale dovede předchozí pátrání po Litvínově. Musíte mít k plnění úkolu zadání a tužku. Informaci o zadání dostanete do středy 18. 11. 2020. Na to co nebudete vědět se můžete zeptat kolemjdoucích. 

Jakmile to bude možné, tak uspořádáme Žrací párty. Termín vyhlížím s velkým očekáváním :o))

Vánoční schůzku uděláme dle původního termínu na dobrovolnosti každého z vás. Pokud to nepůjde ve vnitřních prostorách, tak půjdeme alespoň do lesa ozdobit zvířatům stromek a rozdáme si dárky v lese. Připravte si tedy pro každého člena družiny nějaký dárek. 

S Betlémským světlem se počítá, ale budeme na náměstí na více stanovištích, aby se lidé tolik neshromažďovali na jednom místě. Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet, ale snad již brzy se potkáme a budeme spolu. 

—————

Zpět


Kontakt

Perun Litvínov

Vilová 162, Litvínov-Janov


Jste právě na stránce 1. oddílu Skautského střediska Perun Litvínov a dozvíte se zde hlavně co jsme dělali, děláme a co budeme dělat.Tato stránka vznikla především pro rodiče mladších členů, aby měli přehled o akcích a aktivitách pořádaných v našem středisku.