Poslední pokyny k táboru

05.07.2015 19:42

Vážení rodiče!   

  Chtěl bych Vás touto cestou ještě před prázdninami seznámit s posledními pokyny ohledně tábora a odjezdu na něj. Odjezd na tábor je tedy 18. 7. 2015 v 10.12 hodin z vlakového, hlavního nádraží (sousedící s nádražím autobusovým). Sraz je, ale už v 9.45 hodin, abychom měli čas vybrat od vás bezinfekčnost, očkovací průkazy a případně léky. Je nutné také uložit zavazadla na auto, které jim jejich velké batohy odveze. Dejte, proto prosím dětem do vlaku pouze svačinu a pití v malém zavazadle. Cesta bude trvat 2 a půl hodiny a pak půjdou asi 2 km pěšky. Děti budou mít v táboře až večeři, ale není nutné dávat dětem velké množství jídla. Také bych Vás požádal, aby měly děti u sebe kartičku pojišťovny – stačí kopie. Připomínám jen, že bezinfekčnost musí být vyplněna v den odjezdu na tábor. Není nutné vyplňovat díl ,,zpráva obvodního – dětského lékaře“ pokud přiložíte k bezinfekčnosti kopii od lékaře, kterou používáte třeba do ŠvP, že je dítě schopno zúčastnit se zotavovací akce.

Pročtěte si prosím pozorně všechny části, vámi vyplňovaného dokladu a chci Vás upozornit na bod, kdy může být dítě z tábora vyloučeno pro špatné, nemravné a nebezpečné chování.

Dále připomínám prosbu, aby děti nevozily na tábor žádné cenné věci, elektroniku a drahé oblečení. Jedná se o tábor uprostřed lesa, takže ani není možné zajistit dobíjení elektroniky.

Berte prosím i na vědomí, že díky tomu vám nemohou děti každý den volat nebo psát z mobilu. Kdyby se cokoli závažného stalo, tak vás budeme okamžitě informovat. Když vám nezavoláme, tak je váš potomek v pořádku. Je nutné, aby měli účastníci tábora vše podle seznamu, který Vám byl již dříve zaslán, aby nebylo ohroženo zdraví Vašich dětí. Připomínám pro členy 1. oddílu dobový oděv a kroj.

     Předběžný návrat do Litvínova je 1. 8. 2015 v 15.40 nebo 17.40 hodin na stejné nádraží jako se bude odjíždět. Správný čas upřesníme podle bourání tábora.

Žádost o pomoc dne 16. 7. v 15.00 hod u klubovny při nakládání materiálu a dne 1. 8. cca ve 14.00 hod při skládání materiálu u klubovny.

   S pozdravem vedoucí tábora Roman Lošťák – tel. 736505239

Adresa na tábor: Jméno, skautský tábor Litvínov, Stvolínky, okr. Česká Lípa, 470 01

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Perun Litvínov

Vilová 162, Litvínov-Janov


Jste právě na stránce 1. oddílu Skautského střediska Perun Litvínov a dozvíte se zde hlavně co jsme dělali, děláme a co budeme dělat.Tato stránka vznikla především pro rodiče mladších členů, aby měli přehled o akcích a aktivitách pořádaných v našem středisku.